c Nieuw! Team Konfrontatie Methode©! | schoolforcoachingandleadership.com and schoolforcoachingandleadership.eu
  • Twitter
  • Facebook
  • LinkedIn
  • RSS

Our blog

Nieuw! Team Konfrontatie Methode©!

Teamonderzoek vóór uw team dóór uw team.

U weet dat bij School for Coaching kwaliteit hoog aangeschreven staat. Om onze zakenrelaties met diepgang en zinvol blijvend te ondersteunen in hun samenwerkingsverbanden hebben wij net als U nood aan nieuwe inzichten en ideeën. Zo nemen wij regelmatig deel aan oa. netwerkactiviteiten, workshops en opleidingen. In dit kader heeft Frieda recent een opleiding gevolgd bij Zomer&Cornelissen opdat teams zichzelf in beweging zetten. Deze opleiding is gekend onder de benaming Team Konfrontatie Methode© en is wetenschappelijk onderbouwd. Ze werd ontwikkeld door Zomer& Cornelissen.

De Team Konfrontatie Methode© genereert inzicht in de patronen van samenwerking en daagt de teamleden uit meer van zichzelf te laten zien in toekomstige samenwerking. De teamleden onderzoeken onder begeleiding de onderlinge samenwerking op zodanige wijze, dat: Inzicht ontstaat in onderliggende gevoelens ten aanzien van wat het team ervaart als belangrijk; Inzicht ontstaat in patronen van samenwerking die zich bij herhaling voordoen, of naar verwachting voor zullen gaan doen; Vaardigheden worden geoefend in het voeren van een goede dialoog met elkaar; Vernieuwend (patroondoorbrekend) gedrag vorm krijgt, dat gebaseerd is op dat wat de teamleden in hun dagelijkse samenwerking niet laten zien, maar wel in zich hebben.

Is Uw team ‘los zand’ of zelfsturend? Wil U meer te weten komen over deze unieke manier van loskoppelen van oude blokkades? Neem dan contact op met frieda@schoolforcoaching.be Kom proeven van een inspirerende organisatiecultuur! Organisatieculturen zijn bepalend voor het succes van organisaties. U wil een unieke bedrijfscultuur van authenticiteit, integriteit en empathie die in harmonie staat met Uw strategie. Een cultuur die uw organisatie verbindt. Dat kan door geëngageerde medewerkers die meedenken en meegroeien met uw organisatie.

Gemotiveerde mensen om U heen die goed doen wat ze graag doen én dit in functie van uw, tevens ‘hun’ bedrijfsdoelstellingen. School for Coaching & Leadership organiseert op 10 oktober 2014 in het Wijnkasteel van Genoelselderen proevertjes om U deze organisatiecultuur eigen te maken. U leert er oa. - de link leggen tussen uw persoonlijke cultuur en uw organisatiecultuur - die cultuur afstemmen op uw strategie en omgekeerd - uw medewerkers en collega’s inspireren door uw gedrag U krijgt meer inzicht en enkele handige tools om de deur te openen naar groei door een inspirerende cultuur. Interesse? Hou alvast 10 oktober 2014 vrij en hou Uw binnenkomende post in het oog. Of laat het ons weten via frieda@schoolforcoaching.be.

We hebben een lekkere verrassing voor de 5 eerste inschrijvingen.

Boekentip: Leaders eat last van Simon Sinek. Why some teams pull together and others don’t. Website tip: http://gamechangers500.com/

Vakantietoetje:

Even loslaten
De drukte en zorgen
Boeken en strandkledij
Liggen klaar voor morgen
Goede herinneringen
Aan oude tijden
Komen met de zon
Ons geheugen binnenglijden
Verlangens komen boven
Zin begint te herleven
De zon heeft alles
Een glans gegeven

"Enriching your life, enriches ours"

Login

Please login using your credentials recived by email when you register.

I forgot my password | Resend activation e-mail

×