c Over ons | schoolforcoachingandleadership.com and schoolforcoachingandleadership.eu
  • Twitter
  • Facebook
  • LinkedIn
  • RSS

Over ons

School for Coaching and Leadership is een internationale organisatie die zich tot doel stelt om de “power of empathy” op alle niveau’s van het zakendoen te introduceren door het ontwikkelen en aanbieden van maatwerk leadership trainingen en coaching voor individuele professionals en teams. Deze aanpak leidt tot effectievere samenwerking, meer werkplezier en betere resultaten.

In onze opleidingen en coaching laten wij U naast het werken en communiceren vanuit de eerste dimensie “doen” en de tweede dimensie “denken en doen”, kennismaken met de waarde en de kracht van de derde dimensie: verbinding.

Verbinding verwijst naar het bewustzijn en communiceren van eigen behoeften en de bereidheid om zich te willen verbinden met de behoeften van anderen en de organisatie.

Door het ontwikkelen van deze nieuwe manier van communicatie- en luistervaardigheden draagt SFC bij aan inzicht en duidelijkheid, het stimuleren van teamwork en het helpen creëren van hogere efficiency en productiviteit, rechtstreeks bijdragend aan het vervullen van de behoeften van individuen, de organisatie en haar omgeving. Het doel hiervan is om blijvende positieve verandering/transformatie te realiseren.

Frieda Janssens

Frieda Janssens is professionele coach en bedrijfsconsulent. Na 20 jaar in sales en marketing maakte ze een omslag naar het steunen van multinationals bij hun transformatieprocessen en bij integraties. In die rol leidde ze oa. globale Veranderingprojecten, Diversiteit & Inclusie programma’s en Vrouwennetwerken.Haar missie is om mensen en organisaties te inspireren zodat deze opmerkelijk worden, door in verbinding te blijven met hun identiteit, hun waarden, en hun krachten. Ze begeleidt leiders om verbonden te zijn met de identiteit en bestaansreden van de organisatie en om zich erop te richten bestaande positieve krachten te versterken. Empathische omgang maakt dat mensen sterker geëngageerd zijn en het beste uit zichzelf halen. Frieda gebruikt graag Geweldloze Communicatie om een open en integere sfeer te creëren. Verder is Frieda een aanhanger van Right-to-Left denken als mentale oefening dat, door eerst het eindresultaat te bedenken in verbinding met de behoeften van de klant, blokkades kan voorzien en opheffen.

Sarah-Jane Carey

Sarah-Jane Carey is geboren en getogen in Ierland. Na haar opleiding Business Studies in Dublin heeft ze 4 jaar gewoond en gewerkt in Duitsland. In 1997 verhuisde ze naar Antwerpen waar ze werkte voor zowel grote Amerikaanse ondernemingen als ook Belgische KMO's. Sarah-Jane‘s moedertaal is Engels maar ze spreekt vloeiend Nederlands, Duits en Frans. In 2006 besloot ze haar hart te volgen en te switchen van een commerciële functie naar Human Resources. Sindsdien heeft Sarah-Jane veel ervaring opgedaan in uiteenlopende aspecten van HR, zoals coaching, consulting, training, team facilitation, rekrutering en assessments. Sarah-Jane gelooft in de kracht van empathie om persoonlijke relaties op de werkvloer te verbeteren hetgeen leidt tot betere resultaten binnen teams en organisaties. Als coach, helpt zij haar klanten inzicht krijgen in hun eigen gedrag en communicatiestijl en het effect die dat heeft op de relaties met collega's. Vervolgens helpt zij haar klanten dit inzicht te gebruiken en te vertalen in concrete acties gericht om teams efficiënter en meer productief te laten werken, als ook de voldoening in de job te verhogen.

"Enriching your life, enriches ours"

Login

Please login using your credentials recived by email when you register.

I forgot my password | Resend activation e-mail

×