c Wat wij bieden | schoolforcoachingandleadership.com and schoolforcoachingandleadership.eu
  • Twitter
  • Facebook
  • LinkedIn
  • RSS

Wat wij bieden

Coaching

Kunt u wel wat ondersteuning gebruiken in uw huidige carriere? Wilt u leren uw stress te verminderen? Loopt u regelmatig tegen dezelfde zaken aan in uw werkwijze en bent u niet tevreden over het resultaat? Merkt u dat u niet langer inspiratie vindt in uw werk en weet u niet goed wat nu verder te doen? Wilt u leren op een meer authentieke en plezierige manier te werken? Misschien kan het inhuren van een coach om samen te kijken naar uw ontwikkelingsdoelen of volgende stap een goed idee zijn. Wilt u meer lezen over hoe wij individueel begeleiden?

Teamcoaching

Hoe leer ik het team meer initiatief te nemen? Zijn belangrijke zaken onderling bespreekbaar? In hoeverre worden ieders kwaliteiten optimaal benut? Waarom gaat de onderlinge afstemming over taken zo moeilijk? Hoe leer ik het team om te werken vanuit de nieuwe visie? Wat maakt dat we zo lang over besluitvorming doen? Hoe help ik het team om ‘oud zeer’ los te laten? Waardoor ontstaan conflicten? Hoe leer ik het team beter met verandering om te gaan? Kortom: hoe leer ik het team beter resultaatgericht samenwerken?

Open opleidingen

Met de open opleidingen leert School for Coaching & Leaderschap U om zelf coaching- en leiderschapsprincipes toe te passen. Zo kan U mensen en teams begeleiden bij hun persoonlijke ontwikkeling, inspiratie geven en nemen bij de ondersteuning van grote veranderingen, en vooral verbinding houden met de innerlijke drijfveren van uw dagelijkse omgeving. Voor een overzicht van de komende opleidingen bekijk onze kalender. Klik hier.

Op maat gemaakt

U heeft specifieke noden omtrent communicatie en leiderschap binnen uw organisatie? Wij bieden in- company workshops en opleidingen aan die volledig gesteund zijn op uw (bedrijfs)cultuur, problematiek en/of transformatieonderwerp. Uiteraard komen wij graag ter plaatse om de situatie grondig te bespreken nadat u met ons contact heeft opgenomen via onze website, mail of telefonisch. U krijgt per kerende een antwoord van ons.

"Enriching your life, enriches ours"

Login

Please login using your credentials recived by email when you register.

I forgot my password | Resend activation e-mail

×